Bloggnorge.com // Malin Tindslett
Start blogg

WHY NOT

Kategori: Uncategorized | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 15. august , 2019 kl. 10:43

Hvorfor ikke?. Dette skulle kanskje ha kommet aller først , men det skader vel ikke hvilken rekkefølge man gjør ting, det viktigste er at du selv har kontroll på det. Jeg har lenge hatt lyst til å starte en blogg. Jeg har hatt en del blogger oppi igjennom årene som har gått. Når, man blir eldre så for man mer forståelse over ting . Du for en helt annen tankegang . Du klarer å reflektere bedre, ha mer forståelse over ting. Du har blitt eldre, det sier seg egentlig selv.  Noe jeg tenker eller har gjort en del i det siste er at dagene , ukene, årene eller så lenge du lever . Tenk på hva du har lyst til å gjøre , tenk på  å hva du har lyst til. Noen er kanskje uenig med meg nå. Tenk på hvis du får negative kommentarer , noen du for ikke lov til å gjøre ditt eller datt

. Tenk på din helse først, det er utrolig viktig.

Det er du som kjenner kroppen din når den først smeller , når du ikke har det greit . Når , du sliter med deg selv, når du ikke har det bra inni deg. Når du trenger å snakke med noen eller ikke tørr fordi vet ikke hvem du kan stole på. Jeg har fått den kommentaren , gjør det du har lyst til. Det er ditt liv og ikke andres. Jeg er så enig. Om du velger å følge med på denne bloggen er det noe av det du vil lese er om mine tanker, temaer som jeg interesserer meg for, trening, mat, helserelaterte ting, ting jeg føler for å skrive om. Jeg håper disse temaene vil være en oppvekker for deg også. Mitt mål er å inspirere andre og motivere.

Jeg kjenner at dette kommer til å bli veldig spennende, skummelt , morsomt, gøy og koselig på samme tid. Håper dette kommer til å motivere deg også , kanskje du også vil starte en blogg. Hvem vet?

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.